Ideje, ki Dysonove pokončne sesalnike ločijo od drugih

Dysonovi cikloni ujamejo več umazanije in mikroskopskega prahu kot katerikoli drug ciklon.

Tako so učinkoviti, da ujamejo delce majhne kot cvetni prah, trosi plesni ali bakterije - delce, ki običajnim sesaalnikom mašijo vrečke in filtre.

Cyclone video thumbnail
Cyclone technology
transparent

Patentirana ciklonska tehnologija

Na trgu je veliko sesalnikov, ki ne uporabljajo vrečk. Ampak brez učinkovitih ciklonov, gre prah skozi filter, ga maši in povzroča izgubo sesalne moči. Dysonovi cikloni so učinkovitejši kot katerikoli drugi. Omogočajo centrifugalne sile do 313,000 G, ki prah in umazanijo, celo delčke velikosti 0.5 mikrona, izvlečejo iz zraka, naravnost v shranjevalnik.

Filtration

Zrak iz sesalnika pride čistejši, kot zrak ki ga dihamo.

Dysonovi sesalniki imajo najučinkovitejše ciklone in so zasnovani tako, da so nepredušni. Zrak iz sesalnika pride čistejši, kot zrak ki ga dihamo, zato je sesalnik izjemno primeren za alergike.

Mould spore

Ujame alergene

Ostali sesalniki imajo običajno neučinkovite ciklone, kar pomeni, da filter ne zadrži mikroskopskih delcev, kot so trosi plesni in cvetni prah. Če naprava ni neprodušno zaprta, se ti alergeni in ostali mikroskopski delci izmuzejo nazaj v prostor. Dysonovi sesalniki imajo najučinkovitejše ciklone, zasnovani pa so neprodušno. Kar posesamo, gre v shranjevalnik in ne nazaj v prostor.

Dyson floor tool

Nastavki za čiščenje tal, ki omogočajo veliko sesalno moč, a so enostavni za potiskanje

Pri Dysonovih nastavkih za čiščenje tal vam ni treba izbirati med veliko sesalno močjo in glavami, ki so lahke za uporabo. Vsi naši nastavki za tla so zasnovani za oboje.

Ustvarjen za lahkotno krmiljenje na vseh vrstah tal.

Nekatere sesalne glave so lahke za potiskanje po tleh, kar lahko pomeni da imajo zmanjšano sesalno moč, da se ne prisesajo na tla. Naši inženirji so v razvoj Dysonovih sesalnih glav vložili prav toliko truda, kot v vse ostalo. Vse Dysonove sesalne glave so razvite za lahko potiskanje po tleh, vendar ne na račun sesalne moči. Zasnovane so za zagotavljanje velike sesalne moči in čistilne zmogljivosti na vseh talnih površinah.

Vsi Dysonovi ciklonski sealniki imajo:

 • DC47 Hygienic bin emptying

  Higiensko praznenje zalogovnika.

  Za izmet umazanije samo pritisnete gumb.

 • Dodatni nastavki

  Z vsemi Dysonovi sesalniki dobite tudi Dysonove nastavke za čiščenje težko dostopnih mest.

 • A collection of filters and other vacuum cleaner parts.

  Brez dodatnih stroškov

  Dysonovi sesalniki nimajo vrečk in imajo pralne filtre, zato z njimi ni dodatnih stroškov.

 • 5 year guarantee

  5 letna garancija

  Vsi Dysonovi pokončni in cilindrični sesalniki imajo 5 letno garancijo za rezervne dele in servis.

;